Udtalelser fra lærere

Kamilla Vej, lærer på Ådalens Skole

"Som lærer i udskolingen bruger jeg især Fjernvarmeskolen i forbindelse med de fælles faglige fokusområder. Fjernvarme indgår naturligt i flere fokusområder og giver eleverne rigtig gode muligheder for at vise deres kompetencer indenfor modellering og perspektivering.

Fjernvarmeskolen kan både bruges til fælles undervisning og til, at eleverne selv finder oplysninger. Det er en god side at henvise til, når man skal vejlede eleverne til deres fælles faglige naturfagsprøve."

Helle Persson, lærer på Ejby Skole

"Jeg benytter fjernvarmeskolen.dk, fordi det er valide oplysninger skrevet i et sprog, eleverne kan forstå."

Lærer Bodil Jul Gram, Sankt Petri Skole, København

“De fleste af os naturfagslærere har fundet enkeltsider fra Fjernvarmeskolen, når vi har googlet emner, der hører til det fællesfaglige fokusemne om energi.

Mange af os har ikke opdaget, at de sider, vi finder, faktisk er del af en meget større samling gode sider, der tilsammen tegner et detaljeret billede af ikke bare fjernvarme men også energi mere bredt.

Fjernvarmeskolens website er et vellavet bidrag til den tværfaglige undervisning i naturfag i overbygningen (og der er også sider for mellemtrinnet). Der er både baggrundsviden og mange overraskende oplysninger om Danmarks voksende brug af fjernvarme - og så er der gode opgaver, som er selvrettende. Kan varmt anbefales !"