main_top.png
 • Til læreren

  Fjernvarme er den mest anvendte opvarmningsform af alle boliger i Danmark. Samtidig er fjernvarme en moderne teknologi i konstant udvikling. Den bruger alle former for brændsel til at producere varmt vand med - med stor fokus på energieffektivitet, miljøhensyn og økonomisk drift. 

   

  Der er lagt op til enten et 2-4 lektioners forløb, der fungerer som en lille appetitvækker til emnet energi, energiproduktion og -forsyning. Eller et 12-14 lektioners forløb, hvor dine elever kommer ind på forskellige emner, der vedrører varmens historie, teknologi, politik, miljø og CO2-udledning, eksport og energibesparelser.

   

  Det bemærkes, at der i materialet generelt alene er fokuseret på CO2-udledning - og ikke sat fokus på øvrige udledninger af andre restprodukter såsom f.eks. støv, NOX, SO2 m.v. 


  I menuerne til venstre herfor får du en grundig vejledning i at bruge materialet.:De 10 emner, som vi har inddelt materialet i, en start- og sluttest til eleverne samt forslag til ekstra opgaver, du kan inddrage i undervisningen.  

   

  FIF Marketing er glad for, at du har valgt at sætte fokus på fjernvarme som en del af din undervisning i fagene fysik/kemi, biologi og geografi. Har du spørgsmål til indholdet på denne hjemmeside, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 7630 8004.    

main_bund.png